Maatwerkinterieurs

Praktisch, duurzaam en met de juiste uitstraling

Winkels

Een winkel moet in deze tijd beleving bieden om succesvol te zijn. De inrichting is daarbij een sleutelfactor. Displays, balies, kasten en andere elementen in één aansprekende stijl… Of het nu gaat om het interieur van een mode- of schoenenzaak, een elektronicawinkel of een kapsalon: Tekton maakt het.

Kantoren

Representatieve werkplekken en vergaderruimtes. Vitrinekasten. De ontvangsthal met receptie. Pantryblokken. Het zijn maar een paar voorbeelden van interieurelementen waarvoor Tekton maatwerk kan leveren. Altijd functioneel en praktisch en met vakmanschap geproduceerd, als unicum of in kleine series.

Zorginstellingen, ziekenhuizen, praktijkruimten

Interieurs in de zorgsector stellen vaak speciale eisen op het vlak van hygiëne en ergonomie. Ook voor deze sector levert Tekton maatwerk geheel volgens de eisen van de klant. Van werkbladen en in hoogte verstelbare verschoonmeubels voor baby’s tot patiëntenkasten, vensterbanken en vergadertafels. Voor elk inrichtingsprobleem vinden wij samen met onze opdrachtgever de oplossing.

Scholen

Tekton heeft veel ervaring in het maken van robuust meubilair voor schoolgebouwen. Van kasten in de gymzaal, garderobes en lockers tot complete inrichtingen voor mediatheken. Is het meubilair van je school aan vervanging toe? Bij Tekton ben je aan het goede adres.

Woonhuizen

Tekton levert niet alleen maatwerkkeukens, maar bijvoorbeeld ook inloopkasten, badkamermeubels, trappen en lambrizeringen. En hoe geweldig zou het zijn om één stijl consequent doorgevoerd te zien in de complete inrichting van je huis? Wij zijn er trots op dat wij al voor heel wat woningen het complete interieur hebben mogen leveren.

Zou je eens vrijblijvend met ons om de tafel willen zitten om te bespreken hoe wij je bij jouw project kunnen helpen?

Neem contact op

We bespreken graag wat we voor je kunnen doen.
info{@}tektonbv.nl / 0184-601630

Contact