Over ons

Interieurbouwers die meedenken

De vormgeving van je interieur, dat is iets wat er echt toe doet. In je bedrijf of organisatie is het bepalend voor je uitstraling, en thuis wil je een omgeving creëren waar je je prettig voelt. Daarbij moet het praktisch zijn en lang meegaan. Werk voor een vakman dus!

Tekton bouwt al sinds 1977 maatwerkinterieurs – voor onder meer winkels, zorginstellingen, kantoren, scholen en woonhuizen. Unieke producten en kleine series, alles tot op de millimeter nauwkeurig. Wij werken rechtstreeks voor bedrijven en particulieren, maar ook ingenieurs, (binnenhuis)architecten en aannemers weten ons te vinden. Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van onze veelzijdige ervaring.

De som van techniek en vakmanschap

Wij zien onszelf als ambachtelijke interieurbouwers, maar dan wel met de modernste machines. Dat lijkt misschien tegenstrijdig, maar wij bij Tekton geloven dat het dé manier is om ons doel te bereiken: maatwerkinterieurs die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen – en waar we zelf trots op zijn.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Het zijn betrokken, allround medewerkers die van begin tot eind verantwoordelijkheid hebben voor hun project. Bij ons is niets standaard. Elk project doet weer een beroep op onze vindingrijkheid om de juiste oplossing te vinden, ook voor lastige hoeken en beperkte ruimtes. Zo leren wij continu bij en vergroten wij project na project ons vakmanschap.

Het moderne machinepark in onze werkplaats biedt onze vakmensen alle mogelijkheden om projecten efficiënt en met precisie uit te voeren. Er staan diverse computergestuurde machines, waaronder een CNC-opdeelzaag, een CNC-freesmachine en een kantenaanlijnmachine. Onze trots, de 5-assige CNC-freesmachine met een bereik van 7 m in de lengte, 2,2 m in de breedte en 50 cm in de hoogte, maakt het onmogelijke mogelijk.

Het hele traject, van schets tot realisatie

Tekton neemt het hele traject voor zijn rekening, van het maken van de eerste schetsen en het uitwerken van 3d-tekeningen tot de uiteindelijke plaatsing. Zowel productie als montage en vervoer worden in eigen beheer uitgevoerd.

tekton-tao-leerdam-6

Hout, kunststof, solid surface en meer

Wij verwerken voor onze projecten enorm veel verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten, en wij zijn continu op zoek naar nieuwe materialen.
We maken veel gebruik van solid surface-materialen waarmee we door thermische vervorming alle mogelijke vormen kunnen realiseren en die we naadloos kunnen verwerken.
Ook werken wij met vacuümmallen voor het buigen van plaatmateriaal. Zo zijn ronde en golvende vormen geen probleem voor ons.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op

We bespreken graag wat we voor je kunnen doen.
info{@}tektonbv.nl / 0184-601630

Contact